Op het moment van schrijven bedroeg de dominantie van Bitcoin 59,5%, terwijl dezelfde dominantie de afgelopen maanden aanzienlijk is gedaald, ondanks het feit dat ‘s werelds grootste cryptocurrency in 2020 naar nieuwe hoogten is gestegen. Dit was het geval omdat veel van de altcoins van de markt zijn ook gestegen in de hitlijsten.

 

Toen Bitcoin echter onder de $ 12.000 zakte om te handelen rond $ 11.500, kregen deze altcoins een grote hit. Ethereum was een van de alts en zakte van $ 433 naar ergens in de buurt van $ 385. Echter, aangezien de uptrend gevormd na Zwarte Donderdag in maart van kracht bleef, zou dit niet meer dan een dip kunnen blijken te zijn.

 

Ethereum handelde tegen een prijs van $ 384,26 op het moment van drukken en bleef in de buurt van belangrijke ondersteuningsniveaus. Na het registreren van een vorige wekelijkse afsluiting van $ 433, zag ETH de verkoopdruk de hitlijsten domineren. Ten eerste werd de ondersteuning van $ 407 verbroken, waarna $ 391 kort werd vastgehouden voordat hij ook bezweek.

 

Zoals benadrukt door Volume Profile, is $ 385 – $ 400 een regio die op de lange termijn belangrijk is geweest voor ETH. Als de prijs onder $ 385 daalt, is de kans groot dat ETH naar $ 371 kan schuiven, het volgende ondersteuningsniveau.

 

Verder slaagde de RSI er niet in om uit de neutrale 50-lijn te breken, in plaats daarvan aan te raken als een weerstand. Dit versterkte het idee van het overnemen van een bearish momentum.

 

Als ETH er niet in slaagt om $ 371 vast te houden, is de kans onwaarschijnlijk dat het zal dalen tot $ 320.


 

Recente rapporten hebben gesuggereerd dat investeerders kapitaal in het Ethereum-systeem duwen om het rendement van DeFi te benutten, in plaats van organische groei te stimuleren. Dit belooft niet veel goeds voor de op een na grootste cryptocurrency op de markt in de komende weken.

 

EOS bereikte een hoogste punt van $ 3,95, voordat hij aan een retracement begon. De op de 12e plaats geplaatste cryptocurrency wees op zwakte in de markt, net als veel andere crypto’s in de top-20.

 

De Parabolische SAR gaf een verkoopsignaal aan, een versterkt door de 20 SMA (wit) die onder 50 SMA (geel) kruist, een teken van bearish vooruitzichten op korte termijn. De CMF vertoonde ook kapitaaluitstroom, maar met een waarde van -0,07 omdat het op de drempel van significantie stond.

 

Het niveau van $ 3,05 zou een plek kunnen zijn waar EOS steun vindt. Als dat het geval is, kunnen kopers tussenbeide komen en de prijzen terugdrijven naar het weerstandsniveau van $ 3,35.

 

In recent nieuws kondigde Metal de overname aan van Bloks.io, het toonaangevende blokverkenner en ontwikkelingsteam achter EOSIO.

 

DigiByte registreerde een hoogste punt van $ 0,037, voordat het met bijna 20% werd afgeschaft. DGB daalde tot slechts $ 0,0286 om ondersteuning te vinden in de buurt van de 200 EMA (paars). digibyte is handelbaar.

 

Op het moment van schrijven handelde DGB op $ 0,0299, ruim onder de 100 EMA (roze). Als ook de 200 EMA wordt geschonden, bedroeg het volgende ondersteuningsniveau $ 0,0262.

 

Als DGB zijn 100 EMA terugvordert, kan het de weerstand richten op $ 0,033. Deze verplaatsing wordt bevestigd als deze op een hoog volume plaatsvindt. Een stijgende prijs die gepaard gaat met een afnemend volume in de komende dagen, zal een nieuwe prijsdaling betekenen. het laatste btc nieuws is duidelijk verstaanbaar.

 

Digibyte stond op het moment van schrijven op de 41e positie met een marktkapitalisatie van $ 405,9 miljoen.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap