Phoenix, Arizona komt tot leven medio oktober als de beurs begint met de drie weken van expositie en vermaak die jong en oud het hele jaar door verwachten. Met 122 jaar geschiedenis in het achterhoofd heeft de Arizona Expositie en de Staatsmarkt zich ontwikkeld tot een van de meer geëvolueerde locaties van het land.

  • Deze staatsbeurs belicht de culturele bijdragen van de Mexicaanse en indiaanse etnische groepen en de hedendaagse veeboeren uit de regio. Phoenix zelf is een bruisend grootstedelijk gebied van 3,9 miljoen mensen en de beurs is een evenement van het kaliber dat men zou verwachten in een grote stad.
  • Arizona deelt een grens van 389 mijl met Mexico en Phoenix is echt een internationale stad. De tentoonstelling en de staat beurs bieden een alle inheemse Amerikaanse Rodeo, vat paardenrennen, figuur acht autosport en het midden van carnaval sfeer, compleet met ritten en voedsel dat veel van de bezoekers aan te trekken.

De tribune first-come-first-serve zitplaatsen is gratis met eerlijke toegang tot de lange lijst van voornamelijk country western acts. De prijs van de gereserveerde zitplaatsen is afhankelijk van de kosten van de individuele artiesten. Een sloop derby en armworstelkampioenschap behoren tot het minder dan professionele entertainment. Gedetailleerde 4-H-beoordelingscategorieën en gemeenschapscategorieën zoals “beste quilt” bieden een goedaardige competitie.

Een expositie in Phoenix is een echte belevenis

Phoenix is een gemakkelijk te bereiken bestemming met zijn Sky Harbor International Airport met 23 luchtvaartmaatschappijen. Hotel en motels die de meeste grote ketens vertegenwoordigen bevinden zich binnen een paar mijl van de luchthaven. Grote snelwegen leiden naar deze woestijnstad voor diegenen die Amerika liever onderweg zien. Huurauto’s, taxi’s, limousines en bussen zijn beschikbaar vanaf de meeste locaties in de stad.

Er zijn in Amerika veel verschillende exposities

Deze stad heeft het twijfelachtige onderscheid van het hebben van meer dagen meer dan 100 graden per jaar dan enig ander grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Pak het dus in en laat je niet vangen zonder zonnebrandcrème of je ziet er uiteindelijk misschien uit als een gebakken aardappel.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap