Deze unieke deugd komt van de geest van God en wordt in de geest van de mens neergelegd voor de opbouw van de Kerk van God. De doelen van deze gave zijn talrijk, maar ik zal er een paar kort samenvatten.

De wereld waarin we leven is gevuld met veel mensen die vastzitten in ontmoediging en problemen. Een van de manieren waarop ze geholpen kunnen worden is door het aanwakkeren van hun geloof door degenen wier geest gezegend is met dezelfde deugd. Er zijn mensen die zin hebben om op te geven in het leven, maar een ontmoeting met iemand die gezegend is met deze deugd zal leiden tot een ommekeer van hun fortuin.

Om de slapende reus in elk individu wakker te maken

Inherent aan elk individu is het vermogen om het uitzonderlijke te doen en de sprinkhaan-mentaliteit af te schaffen. Sommige mensen kunnen de mogelijkheid om miljonair te worden niet begrijpen als ze nauwelijks drie vierkante maaltijden op een dag kunnen eten.

  • Deze unieke deugd kan echter leven brengen in het zaad van grootsheid dat in het individu ligt. Een Tijger baart meestal een jong en dat jong heeft al vanaf het begin de mentaliteit van de ouder. Angst, intimidatie en hopeloosheid tellen niet mee in het leven van een welp, want de ouder heeft zelfvertrouwen in zijn vermogen om te overleven in de jungle, ondanks andere roofdieren.

Het onmogelijke doen voor een expositie

Geloof is de zekerheid dat de dingen die we nog niet zien, zich uiteindelijk zullen manifesteren en de onze zullen worden. Het kan letterlijk worden omschreven als het vermogen om God te geloven voor het onmogelijke.

  • Wanneer een man hoopt $20 te krijgen om zijn familie voor slechts één dag te kunnen voeden, is het gemakkelijk om te geloven en te vertrouwen op God, maar wanneer diezelfde persoon voor de zware taak staat om $50.000 van diezelfde God te vragen, wordt het een onmogelijke taak in zijn of haar ogen. Het is gemakkelijk om God te geloven voor de kleine dingen, maar wanneer het voor ons eerder onmogelijk is om Hem te geloven voor de grote dingen.

Zelfvertrouwen krijgen van een mooie expositie

Alles wat men nodig heeft is de gave van het geloof, die ons zelfvertrouwen zal uitbreiden en elke grens van twijfel en negativiteit uit ons hart zal verwijderen. Op het moment dat we kijken naar onze tekortkomingen en beperkte middelen, hebben we de neiging om te twijfelen aan het vermogen van degene die door het geloof de wereld uit het niets heeft geschapen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap