Begrafenissen vervullen een belangrijke rol voor de nabestaanden die rouwen om het verlies van een geliefde. Door nabestaanden en vrienden een zorgzame, ondersteunende omgeving te bieden waarin zij hun gedachten en gevoelens over de dood kunnen delen, zijn begrafenissen een belangrijke stap in het genezingsproces.

Het is niet altijd mogelijk om een begrafenis persoonlijk bij te wonen. Een begrafeniswebcast maakt het mogelijk voor mensen die buiten de stad, ziek, ingezet of anderszins niet in staat zijn om een begrafenis in persoon bij te wonen, om een online begrafenis bij te wonen. Door de kracht van het internet en begrafeniswebcasting software kan een uitvaartcentrum begrafeniswebcasting aanbieden aan de families die zij dienen. Bron: Uitvaartpolis-Online.com

Tegenwoordig Kun Je Een Uitvaart Op Allerlei Manieren Invullen!

Een webcast kan live of op een vertraagde stream worden bekeken. Als een rouwende een vertraagde stream van de webcast wil bekijken, kan een opgeslagen opname van de uitvaartdienst op elk gewenst moment direct na het uploaden van de uitvaartdienst naar de website worden afgespeeld in een met een wachtwoord beveiligde omgeving. Het kan steeds opnieuw bekeken worden over een bepaalde tijd die het uitvaartcentrum en de familie van de uitvaartondernemer geregeld hebben. Sommige families vragen om een kopie van de webcast op DVD te branden om thuis te bewaren of om deze naar anderen te sturen die misschien geen internettoegang hebben.

Webcasting is een nieuwe manier van een uitvaart organiseren

Voor een uitvaartondernemer die zijn uitvaartcentrum wil inrichten om webcasting aan te bieden, maakt aangepaste software dit gemakkelijk en betaalbaar. Hoewel het aanbieden van een webcast de nieuwste en meest innovatieve uitvaartdienst is die uw uitvaartcentrum ooit heeft aangeboden, is het zo eenvoudig dat iedereen dit kan laten gebeuren.

Om een begrafeniswebcast op te zetten, heeft u alleen een eenvoudig videopakket nodig, inclusief HD-camera, statief, draadloze microfoon en een USB-video-opnameapparaat. De begrafenis webcasting software leidt u door het hele proces en biedt de meest betrouwbare videostreamingserver om ervoor te zorgen dat de dienst probleemloos wordt gestreamd en uitgezonden.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap